PEARL-S je vodeća firma u prodaji satelitske tehnologije i  papirne galanterije  u Srbiji.

Opslužujemo preko 160 maoprodajnih objekata u Srbiji kao i dva super marketa . Takodje u pružanju kompletnih usluga u sat. tehnologiji imamo lanac svoji montera u čitavoj Srbiji koji takođe rade i na rešavanju eventualnih reklamacija u garantnom  i van garantom roku. Pearl-s d.o.o. isporučuje robu na teritoriji cele srbije u roku 24 sata. Poslujemo kao veleprodaja na celoj teritoriji Srbije. Snabdevamo velike tržne centre kao i maloprodajne objekte sa kvalitetnom papirnom galanterijom.

2005

PEARL-S je osnovan 2005. godine kao zastupnik Japanske firme STRONG.

2006

2006. godine dobija zastupništvo Madjarske firme CARDEX EUROPA i od tada je među vodećim firmama za prodaju ukrasnih kesa za sve prilike.

2015

Godine 2015 smo i proslavili 10 godina od osnivanja što dokazuje da sa kvalitetnim proizvodima opstajemo na tržištu.

Slogan kompanije CARDEX je “KESE ZA SVAKOGA, ZA SVE PRILIKE” prema tome nam je i cilj da dezene svih naših proizvoda oblikujemo tako da bi svako za svaku priliku našao nešto u našoj ponudi.

Smatramo da međusobni odnosi bilo to prijateljstvo, ljubav, ili samo poznanstvo su viši od bilo kakvih materijalnih stvari tako da se trudimo da pokloni koje darujete sa ukrasima CARDEX imaju dušu i da pokažu zaista zašto su kupljeni i koji im je cilj bilo, da je dan zaljubljenih, vencanje, ili samo poklon za “izvini”. U CARDEX-u uvek ćemo se truditi da dezeni budu kretivni, moderni i raznoliki.

Hvala vam što ste posvetili vaše vreme čitanjem naše kratke biografije